تیم جدید ناهار خوری

این چند وقت هر بار که حس نوشتن بوده یا لپ تاپ همکاری نکرده یا اتفاقی ناگهانی حس را نابود! کرده.

کانتین جدید ما - با مدیریت جدید یعنی- از جمعه آغاز به کار کرده. سر آشپز قبلی وسط سال گفته بنا به دلایل خانوادگی باید ازین شهر برود. شرکت هم بعد سالها، مناقصه برگزار کرده و پیمانکار جدید را انتخاب کرده. پیمانکار جدید هم همانطور که بارها تاکید شده بر مبنای فلسفه ی تجاری اش " همیشه تازه و سلامت"  انتخاب شده است. قرار هم شده هزینه ی مواد غذایی را با فاکتور خرید جدا با پیمانکار حساب کنند که بتوانند روی کیفیت مواد اولیه نظارت بیشتری داشته باشند. اینها را در جلسه ی گزارش سالانه ی شورای صنفی شنیدیم. شورای صنفی کارهای مهمی می کند. ما در ایران در شرکت شورای صنفی نداشتیم. اینجا هم همه ی شرکتها ندارند اما اگر شرکتتان داشت یک امتیاز مثبت است. شورای صنفی حافظ منافع کارکنان است مثلا وقتی دعوایتان با رییس بالا بگیرد و تهدید به فسخ قرارداد شوید یا با شما برخورد تبعیض آمیز شده باشد می توانید به نماینده ی شورای صنفی در بخشتان مراجعه کنید و آنها شما را راهنمایی یا در صورت لزوم پا درمیانی می کنند!

برگردیم به کانتین. تیم جدید کانتین که قرار است همه ی ما جدید بودنشان را در کیفیت خدمات لحاظ کنیم و تا مدتی غر نزنیم از تیم قبلی به علاوه ی سر آشپز جدید و چهار دستیارش تشکیل شده است. شرکت جدید هم، تخصصش غذای شرکتی است. از سال هزار و نهصد و پنجاه و یک در این بیزینس هستند. توی کلی شهر و شرکت هم سرویس می دهند. این دو روز، چشم گیرترین مشکل کندتر بودن تیم جدید نسبت به تیم قبلی است. به جای دو دقیقه ی معمول مثلا من امروز ده دقیقه توی صف بودم! نیم ساعت بعد هم صف تا توی راهرو آمده بود!! غذا را ژیگول بازی تحویلت می دهند. رویش برگ فلان می چینند و می گذارند و دکور را هم قدری تغییر داده اند. شبیه وپیانو شده کانتین تا حدی. کارکنان قدیمی هم لباسهای شکلیلتر می پوشند به جای پیش بندهای سابقشان جلیقه شلوار فرم مثل رستورانها!

حالا بماند که امروز بعد این همه صف، آقای بنده خدا صدای من را درست نمی شنید و بعد سه بار تکرار "وگتاریش" از من خواست آلمانی صحبت کنم که کلی شاکی شدم! چون من آلمانی صحبت می کردم!

یک آقا و خانم خوش تیپ هم بعد صندوق به ملت شکلات کوچولو هدیه می دادند. به قول بچه ها دارند خودشان را هلاک می کنند که مقبول بیفتند! بچه های کارشناس ما معتقدند که سر آشپز همچین شرکتی بودن در مقایسه با رستوران خیلی شغل خوبی است چون کار آخر هفته نداری و حجم کار روزانه ات معلوم است. کلا همه در حال به به چه چه کردن هستند اما من هنوز نه! 

فکر کنم پست طولانی ای شد. باقی بقایتان!

/ 0 نظر / 17 بازدید