؟ رومی!

سر صبحانه ی شنبه صبح، در مورد شام یکشنبه شب توافق می کنیم. یکشنبه هم هر کس غذای مورد نظرش را می پزد مثلا یکی سوپ و دیگری غذای اصلی و بعد با هم شام می خوریم. تا حالا این بخشی از برنامه ثابت آخر هفته های ما بوده است که امیدوارم ادامه پیدا کند چون من یک غذای خوب، جدید و مهمتر از همه مامان پز حسابی می خورم:).

امروز روز معرفی انواع ادویه ها بود! خانم صاحبخانه به من جوز هندی را نشان داد. من میوه اش را ندیده بودم و نتوانستم حدس هم بزنم چه ادویه ای است! بعد اسمش را برایم نوشت و من از اینترنت یافتم که چه بود. چه بوی خوب و جالبی داشت!! این ادویه ای بود که من تا به حال سراغش نرفته بودم. خانم صاحبخانه جوز را در سفرهای آسیایی اش به هند و سری لانکا کشف کرده بود.

یک ادویه دیگر هم استفاده شد که خانم صاحبخانه گفت که تا جایی که می داند یک سبزی اروپایی است. اسم آنرا هم نوشت و من جستجویش کردم و اسم فارسی اش بود انجدان رومی!! اگر دانستید کلمه اول را چطور می خوانند به من هم بگویید. این یک سبزی خشک شده بود. ادویه دیگر مورد استفاده آویشن بود. تنها ادویه ای که می شناختم!

  
نویسنده : شیث ; ساعت ۱٢:٥٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۸/۱
تگ ها :